Celkový počet zobrazení stránky

25. 9. 2012

A zase nám niečo pribudlo.


                      Tak to by ste neverili! Túto lampu som objavila v zberných surovinách.
 Nemyslite si,  že bola v takomto stave. Bol to len kus železa, z ktorého manžel vykúzlil túto krásavicu.
Vylepšili sme aj hodiny, za obeť padol starý plech na pečenie.




                                           
      Naša rodinka sa rozrástla. V sobotu sa k nám nasťahoval syn 
                             mojej nebohej sestry, ktorý bol zverený do našej výchovy. Volá sa Leon, má 9 rokov a všetci ho veľmi ľúbime.  Ja verím, že sa u nás bude cítiť dobre a vychováme z neho dobrého človeka  .


Dievčatá, vrátila som sa do školských lavíc a akosi nestíham, prosím - nehnevajte sa ak nebudem prispievať na vaše blogy, potrebujem sa aklimatizovať. Držte nám palce.
                                                             
 Vaša Jana

25 komentárov:

  1. Jani,ja nemusim drzet palce,ja jsem si stopro jista,ze z chlapce vychovate skveleho cloveka a i kdyz duvod jeho prichodu je smutny,tak jinak je to velke stesti a myslim,ze pro tebe,i kdyz to ted vypada narocne,to bude prijemne oziveni a zmena,preji hodne stesti.Jinak lampa je dokonala,totalne me dostala,jen v tvem podani mohou stare veci tak zazarit a s tvou fantazii vzniknout takove hodiny.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janičko, jsi zlatý člověk s obrovským srdíčkem. Přeji celé Tvé rodince hodně štěstí a pohody. A krásnější plech na pečení, než ten Tvůj jsem ještě neviděla :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What a nice clock, with the beautiful roses on it...and it looks...if the clock is maded, from some baking, oven ware?
    And so pitty that a don'nt understand, who that 'quide' boy is, on the picture!

    Greetings from Marianne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Janičko to je krása-hodiny i lampička jsou úžasné-hrozně moc se vám povedly!S výchovou držím palečky-někdy to jsou starosti někdy radosti:-)Krásný den!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Janka prajem vela stastia pri vychove tvojho synovceka a je mi luto nad tvojou stratou. Je pekne od teba a mas dobre srdiecko, ze ste si ho osvojili. Vecicky su nadherne. Obaja s manzelom ste sikovni...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aranżacja super....pomysł też...Powodzenia w nowym rodzinnym składzie . Cieplutko pozdrawiam pa..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Znakomicie to wszystko wyglada. Potrafisz stworzyć piekny klimat.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jani, jsi človíček se zlatým srdíčkem, přeji Ti mnoho štěstí v nových začátcích!!!
    Lampa i hodiny jsou parádní.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milá Jano
    Váš blog mám v oblíbených.Reaguji ted poprve.Máte cit pro krásu, ráda se u Vás kochám a inspiruji.A ted vidím,že máte i laskavé a milující srdce.Leon je krásný kluk,přeji Vám, at jste spolu všichni štastní!!
    MíšaZ.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Téda, ta lampa je naprostá bomba! Vidět ve starém kusu vyhozeného železa něco, z čeho může být potenciálně taková krása, to už je něco... Malému Leonkovi posíláme všichni obrovskou pusu, ikdyž tu máminu nahradit nemůže, a přejeme mu u vás už jen samé krásné a šťastné dny, jaké jen takový človíček bez mamky může prožít... věřím, že z něho vychováte toho nejlepšího člověka, jakého budete umět... držíme vám všem všechny palce, co jich máme! Ať se vám všem daří co nejlépe! Pá, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jani, tu ani nemám slov. Si fantastická sestra. Moc na Teba myslím a vôbec nepochybujem o tom, že to spoločne s manželom zvládnete na 1*.Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Milá Jani,
    človek sa rád dozvedá že sú medzi nami takýto ľudia ako ty a Tvoj manžel...želám Vám všetkým veľa veľa krásnych spoločných chvíľ a Leovi všetko najlepšie do nového života....Tvoje výtvory sú ako vždy nádherné....má ten správny cit pre krásu
    Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Janka, to zvládneš. Je to niečo ako väčší vekový rozdiel medzi súrodencami. Medzi našimi dievčatami 13-ročný, takže sme v školských laviciach nepretržite :-)
    Myslím, že Leonovi by nikde nebolo lepšie ako u svojej tety. Tá naša bola pre mňa a brata ako mama.
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Jani, moc na Vás myslím a přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky celé Vaší rodince!
    Hodiny a lampička krásně ladí, máte kouzelný domeček, kde i Leonkovi bude dobře...
    Krásný podzim, Maru

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ďakujem Janka za mailík! Čoskoro odpíšem :) Tiež neviem kedy sa zastaviť, konečne sa mi podarilo aj prispieť na blog... Tá lampička je úchvatná a nápad s hodinami, že jeeeej :) Čo sa týka Leonka, je mi ľúto, čo sa stalo. A verím, že to všetci zvládnete, aj keď tieto situácie sú v živote jednými z najťažších. Ale ty si úžasná, aj tvoj manžel a z Leonka vychováte určite vynikajúceho človeka! Prajem vám, nech sa darí tak dobre, ako sa len dá!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Dnes na Teba Jani myslím celý deň ... Želám celej Tvojej rodinke veľa síl , porozumenia
    a lásky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Jano, rozrostli jste se o krásného hošíka. Jste fakt dobří a já vám moc držím palce. Lampa i hodiny jsou krásné. Slávka

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahoj Jani, lampička i hodiny jsou krásné. Myslím, že první výhra pro Leona je už to, že může zůstat s vámi. Přeji vám, ať se jemu i vám podaří překonat těžké a smutné období a ať se vám všem dobře daří.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Jani jste nádherná rodina! Přijmout další dítě je náročné!Hluboce si Vás vážím a přeji aby se vám vše dařilo a byli jste šťastni!Jste ale šikovní svědčí o tom jak to máte doma krásné!!!!Lampa a hodiny to je paráda ,jsem nadšená !Ahoj, Daja

    OdpovedaťOdstrániť
  20. AHOJ, JANI, DOVOLILA JSEM SI TI NĚCO POSLAT... NAJDEŠ TO U MĚ NA BLOGU. KRÁSNÝ DEN! L.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Milá Jani, výtvory jsou perfektní, líbí se mi hlavně nápad s hodinami. Moc držím palce Leonkovi, aby se rychle zžil a věřím, že se u Vás bude mít moc moc moc krásně!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Zegar przecudny - super pomysł i piękne wykonanie. Słoneczne całusy :*

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Milá Jani také přeji hodně štěstí!Naše rodina se kdysi také rozrostla o syna mého bratra,dnes už je to veliký kluk:-)Držím palečky!Mnoho krásných okamžiků přeje věra

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Janičko, přeji, ať se chlapci u vás líbí a vše v pohodě zvládnete! Držím pěsti! Adriana

    OdpovedaťOdstrániť