Celkový počet zobrazení stránky

20. 11. 2012

Obľúbené dekorácie.

Aj keď sa počasie nespráva tak, že by mali prísť Vianoce, pomaličky začínam vyberať z krabíc vianočné dekorácie. Momentálne nestíham tvoriť, prerába sa Leonovi izba a ja mám toľko vecí v pláne. Nebojte sa, určite všetko stihnem, veď mám ešte toooľko času.  Obľúbené dekorácie sú už zavesené a pripomínajú mi blížiace sa sviatky ..... (:o ale ten čas letí o:)



 



  Vaša Jana

19 komentárov:

  1. Jani, krásne drobnôstky si vybrala, presne podľa môjho gusta. Biela so zelenou vyzerajú úžasne. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janinka,tve oblibene dekoracie jsou odedeneska i me oblibene dekoracie,hi,hi,ne vazne,opet vybrane ozdobicky s vkusem a citem a jsem unesena z hvezdy a andilka a vetevky ci venec z brectanu vse krasne doplnuji,nadhera ako vzdy.Dobrou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jana robi się już powoli świątecznie u Ciebie,piękne drobiazgi.Ja zaczynam od adwentu wystawiać swoje cudeńka, zaczynam od adwentowego wieńca. Pozdrawiam serdecznie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jani, tyhle dekorace jsou nejkrásnější... máme jich doma také několik a nikdy je na vánoce nezapomene vyndat, protože je máme nejraději. Hezký den, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zo nice...and I love angels, specialy round Cristmas time!!!

    Have a nice wednesday!
    Greetings from Marianne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Jano, máš krásné dekorace, ta lucerniča i andílci jsou nádherní. Ať se Leonovi pokojíček líbí.Měj se. Slávka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jani opať si potešila moje oči krásnymi drobnosťami. Držím palce pri rekonštrukcii, ja nestíham písať ani komentáre nie ešte príspevky. U nás sa maká na kuchyni, všetko je hore nohami:) pekný deň ti želám. Renata

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je, vešiak - mám kovový, dík, že si pripomenula, snád ho stihnem cez víkend dorobiť .. Vianočnú prípravu tiež zanedbávam - škola :( .. držím palce, aby ste všetko do sviatkov postíhali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Janičko všechny jsou nádherné,já už jsem začala vyndávat z krabic také :-)!!Krásný den!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jani, asi by som už aj ja mala zbehnúť do pivnice a priniesť nejaké tie krabičky s dekoráciami. Vidím, že Ty sa už pomaličky pripravuješ. Krásne, všetko je také jemné. Páči sa mi tá jednoduchosť. Je to krásne.
    Pekný podvečer.
    Ľubica

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj Janka, krásne dekorácie, staručké, ale nášmu srdcu milučké. Niekedy sme mali doma tiež niečo podobné, ale švagriná všetko povyhadzovala. Ja mám zatiaľ iné starosti, ale na Vianoce sa teším.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Janinko, jen klid! Ještě nezačal ani advent...všechno má svůj čas. Ale vyfotila si krásné drobnosti, moc hezky naaranžované!
    Posílám pozdravy, pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Janka, máš prekrásne vianočné dekorácie... ja tie svoje ešte len vymýšľam, nakoľko pôvodné sa k môjho štýlu už nehodia... Ale môj huňáčik Karlík má už vianočnú náladu dosť dlho, odkedy našiel zatúlanú plastovú guľu, ktorú si každú chvíľu kotúľa :) Prajem aj veľa šťastia pri prerábaní Leonkovej izbičky, nech v nej prežije potom kopec šťastných chvíľ! Maj sa krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Śliczni.....bardzo, bardzo...całuski pa...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jani máš nádherné vánoční dekorace :o) Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Jani, kouzelne dekorace a krasna zatisi. Jeste tu pro tebe neco mam, co Ty a cislo jedenact? Prijd se prosim podivat ke me na blog… Hezky vikend, Katerina

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Janko, krásný večer! Opět žasnu nad Tvými dekoracemi, paráda! Prosím, mrkni ke mně - dovolila jsem si nominaci "11" ... Pa Maru

    OdpovedaťOdstrániť