Celkový počet zobrazení stránky

19. 2. 2014

Čokoláda a všetko možné....




 Dostala som fajnovú čokoládu so slovami "z tejto zeleninky určite nepriberieš".
A nepribrala som....ušiel sa mi jeden zemiak a na ostatnej zelenine si pochutnali moji spolubývajúci....bola vynikajúca.




Dievčatá - kradla som.
V mestskom parku ma priťahovala ako magnet magnólia.
 Odlomila som, len celkom malé, malučičké vetvičky.....veď strom je taký veľký, že si chýbajúce konáriky určite nikto nevšimne.


  

V rámci jarného upratovania som mala v pláne Laure vymaľovať izbu na bielo, nech sa celá presvetlí.
 Zelené steny v jej kráľovstve sa mi vôbec nepáčia, no ona moju ponuku rázne odmietla.  
Keď nechceš....tak nechceš.... dostala len biely vankúš s cik-cak kolieskami.



Vaša Jana


14 komentárov:

  1. Jani, vôbec nemaj výčitky kvôli magnólii. Priznám sa, že keby som mala kde aj ja si malú halúzku odstrihnem. A tá zeleninka je fakt čokoláda v zdravom tvare? To som ešte nevidela. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jani teda ta čokoláda mě dostala:-) Moc hezké jarni fotečky.Mám maličkou magnolii na zahradě,uz se nemůžu dočkat až pokvete:-) Moc zdravím Vera

    OdpovedaťOdstrániť
  3. teším sa, ako Ti magnólia rozkvitne .. určite sprav fotky !
    Laure sa nedivím - tiež máme zelenú izbičku - ako nostalgickú spomienku na leto trávené u pratety, tiež mala zelenú izbu s bielou "čipkou" naookolo (valčeková maľovka). Kebyže mám maľovať dnes, volím anglickú zelenú - je trošku tlmená, nie taká výrazná ako lipová zelená, ktorú mám teraz :) Vicky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Janka...a to nevieš, že strom má rád, keď ho šklbú ? Urobila si mu vlastne dobre...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Janka tiež sa tvojej Laure nedivím, veď zelena je naj......:-) dobrý výber. Fotky krásne už take jarne, vankúšik úplne super a na tu magnoliu sa tešíím aj ja, nezabudni odfotiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takúto čokoládo-zeleninu som ešte nevidela. Vyzerá to zaujímavo.
    My máme s kamoškou taký rituál. Vždy, keď kvitnú ruže a my ideme na "babskú" jazdu ona mi jednu ukradne, ja si ju pichnem do vlasov a vytešujem sa ako malá :D Takže takto sa kradnúť môže, keď to človeku spraví radosť a pokiaľ ho nikto nevidí. :)
    V rámci neviem čoho (asi toho, že mu pílim uši) sa aj môj priateľ rozhodol vymaľovať mi izbu na bielo, tak som zvedavá ako to dopadne a kedy to bude. Takže ja by som si kľudne nechala vymaľovať. Hlavne, keď si predstavím, že sa zase bude musieť hýbať nábytkom. Vypratávať skrine a zase to dávať všetko späť aaaaaa, ale už ma tie žlto-oranžové steny nebavia. Chce to zmenu a jar je to pravé obdobie na zmenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jani, čokoláda zajímavá, určitě chutnala, jsem zvědavá, zda magnolie vykvete, hezký večer,
    Marcela

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Janičko,
    já chci taky takovou "zdravou" čokoládu :o):o):o) !!!!
    Ten polštářek je nádherný a do zeleného pokoje se určitě hodí, věř mi, já na zelené ujíždím .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  9. A tu větvičku...no neboj, My to na tebe neřeknem:-)))) Janinko, krásné dny.Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak si sa vyspovedala máš odpustené :DD veru túto zelenu farbu mám doma aj ja u chlapcov v izbe a tiež to nieje môj favori,t ale zase keď ladí s doplnkami je to osviežujúce moja dcera si vyberať nemohla ..namaľovala som izbu naružovo ,ked ešte nebola na svete :DD ale som presvedčená ,že keby si mohla vybrať, tak bude izba hýriť farbami vidím to na oblečení podsuvam pudrové farby a ona stále zelenú a krikľavé farby a prosto farby , ktoré mi kolú oči , ale a tu jej nebránim, nechcem jej vnucovať to svoje... pekný deň E.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jani, dneska si mě fakt rozesmála - ne, že jíš ke kávě zeleninu, ale že si kradla :o) Myslím, že takhle krademe tu a tam každá :o)
    Polštář je krásný a ty stěny neřeš, když se to Lauře líbí...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pááni, zeleninová čokoláda.... vidím prvně:-))
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mňam, ta zdravá čokoládka vypadá skvěle, ještě jsem nic takového neviděla :))
    Magnolii zbožňuju :)
    TWF Kami*

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tá čokoláda je perfektná, vyzerá tak zdravo a chutne :) Magnólia je nádherná, určite ti prinesie veľkú radosť až rozkvitne (alebo už rozkvitla) a všetky tvoje výčitky sa okamžite z toľkej krásy pominú. Pamätám si, ako som sa nevedela vynadívať na veľkú magnóliu v bratislavskej Medickej záhrade... Tak ti prajem pekné a pohodové dni, pa

    OdpovedaťOdstrániť