Celkový počet zobrazení stránky

29. 4. 2014

Tulipány.


Tiež mávate výčitky svedomia, keď vás niečo mrzí?
 Aj ja mám teraz a poriadne veľké....ja blbá... prečo som na jeseň nekúpila v Baumaxe po dva balíky tulipánov Angelique a White Parrot .... ale keď vám muž dupká za zadkom nemáte čas rozmýšľať.
______

 5 cibúľ z každého druhu sa na záhone stratí....skupinka desiatich by vynikla lepšie a určite by som nemala  dilemu či odstrihnúť do vázy, alebo nechať kvitnúť na záhrade.









Čo myslíte, na čo ich použijem?


Vaša Jana

19 komentárov:

  1. hlavičky panáčků? Tulipány závidím u nás je žerou krtci tak se je ani nesnažím sázet :(. Mně letos vyrostli krásné narcisky i když teď jsem si říkala že se v té záplavě pampelišek dost ztratí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janeczko, prześliczne te Twoje tulipany ! Żałuję, że nie mam ogrodu ... :/ Pozdrawiam cieplutko - M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jani, tak tie sú naozaj exklusívne. Ale nevadí, dokúpiš si ich tento rok. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jani, ty tulipány jsou překrásné. A na co použiješ ty dřevěné hlavičky?Já nevím, nechám se podat.
    krásný den Majka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jani, nádherné tulipány ....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie tulipány sú nádherné... U nás som ich nevidela, ale ak na ne raz narazím, chcem ich do svojej záhradky, sú úžasné. Prajem krásne a tvorivé dni!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pane na nebi tie sú prekrásne a zelené som doteraz ani nevidela a tie drevené veci budú nejaký solitér v záhone alebo pri dome alebo žeby obrie pečiatky :D ako ťažítka no som fakt zvedavá E.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Janka, tuplipány sú jednoducho skvostné... Tiež som urobila rovnakú chybu na jeseň a teraz ľutujem... Nemám to srdce ich odstrihnúť :-) Papa, A.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jani, máš nádherné tulipány :) Moje už dávno odkvitli, škoda, mohli by kvitnúť aj celý rok. Ináč netuším, čo máš v pláne, ale rada sa nechám prekvapiť a už teraz sa teším na ten nápad.
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Janičko jsou překrásné,ty růžové mají úžasnou barvičku!!!To přešlapování s manželem za zády znám :-))) Přeji krásné dny a víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Janka vidím že si sa rozhodla ich nakoniec odstrihnúť :-( ...ale nevadí že si nekúpila viac, veď oni sa ti na druhý rok rozrastú. Ja ich mam každý rok viac. A tie gule...asi anjelov :-)) Maj sa krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jani také nádherné tulipány som veru ešte nevidela.A tie drevené pečiatky alebo gule no neviem čo s ných bude ale keďže si nesmierne šikovná bude to niečo také ,že od úžasu padnem na zadok.Maj sa krásne.
    Rena

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak za ty tulipány bych si nadávala taky, ale víc rozhodně tomu podupávači za zády... tyhle druhy prostě nemají chybu!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Janičko, jsou moc krásné i po pěti :o)
    A ty plastiky bych viděla jako svatební dar :o)
    Hezký večer, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vilka vackra tulpaner!

    Ha en fin vecka!
    Kram Marie

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Janka, tie tulipany su unikatne, take som este nevidela. A s Tvojou sikovnou hlavickou a rukami urcite z drevenych postaviciek bude opat nieco originalne. Uz sa tesim.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tulips...how lovely, they look very nice...and also how you have decorate your house!

    Greetings from Marianne.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Janičko ,to je nádhera,až se mi dech tají...ti dva vyzařují tak velkou zamilovanost...jsem okouzlena,jako by měli právě pa svatbě!!!:-) pa Dája

    OdpovedaťOdstrániť